تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم كریم پور
پنیر، كره، آرد، بیكینگپودر و وانیلین را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر، قالب بزنید.
حالا دایرههای خمیر را جدا جدا، روی شكر بزنید و به شكل نیم دایره تا كنید به گونهای كه شكر داخل خمیر قرار بگیرد. اكنون هر نیم دایره را دوباره در شكر بزنید و تا كنید تا به شكل مثلث درآید و شكر داخل خمیر قرار بگیرد! اینك روی این مثلثها شكر بپاشید و چنگال بكشید و در سینی چربكرده بچینید.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
یادآوری: چنانچه خمیر چسبنده بود میتوانید اندكی آرد به آن بیفزائید.