آشپزباشی - عارفه ابن الرضا:
روشتهیه
آرد، شكر، بیكینگ پودر، نمك و پودر دارچین را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره را بیفزائید و مواد را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس آب یخ را کمکم اضافه كنید تا خمیر یكدست و مناسبی حاصل شود.
خمیر را در كیسة نایلونی قرار دهید و ٤٥ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را قدری ورز دهید تا نرم شود. سپس آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و به اندازة 1×7 سانتیمتر برش دهید.
اکنون خمیرهای برش خورده را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان کرة آبکرده بمالید و مخلوط شكر و دارچین بپاشید. آنگاه فر را با دمای ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم كنید و شیرینیها را به مدت تقریبی ١٢ - ١٥ دقیقه در فر بپزید. در این میان دیپ را به این ترتیب آماده كنید .خامه و پنیر خامهای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اینک چوبهای دارچینی را در کنار این کرم (دیپ) برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.