Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 19 آبان 1403 - 13:48

چوب‌های دارچینی

چوب‌های دارچینی

shooroshirin

0 0

آسان

12 دقیقه

35 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدودا ٣٠ تا ٣٥ عدد

آرد٢٢٠ گرم
شكر٢ قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری
نمك یک‌دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین ١ قاشق چایخوری
كره (به دمای محیط رسیده) ١٢٠ گرم
آب یخ  ٤ قاشق سوپخوری



مواد لازم رویه
كرة آبکرده به میزان لازم
شكر ٢ قاشق سوپخوری
پودر دارچین ١ قاشق چایخوری



مواد لازم کرم (دیپ)
خامة فرم گرفته١٠٠ گرم
پنیر خامه‌ای٦٠ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا:

روش‌تهیه

آرد، شكر، بیكینگ پودر، نمك و پودر دارچین را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره را بیفزائید و مواد را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس آب یخ را کم‌کم اضافه كنید تا خمیر یكدست و مناسبی حاصل شود.
خمیر را در كیسة نایلونی قرار دهید و ٤٥ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را قدری ورز دهید تا نرم شود. سپس آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و به اندازة 1×7 سانتیمتر برش دهید.
اکنون خمیرهای برش خورده را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان کرة آبکرده بمالید و مخلوط شكر و دارچین بپاشید. آن‌گاه فر را با دمای ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم كنید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی ١٢ - ١٥ دقیقه در فر بپزید. در این میان  دیپ را به این ترتیب آماده كنید .خامه و پنیر خامه‌ای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اینک چوب‌های دارچینی را در کنار این کرم (دیپ) برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: چوب‌های دارچینیطرز تهیه چوب‌های دارچینیکرم دیپطرز تهیه کرم دیپ تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است