آشپزباشی - مژگان فرهنگ :
روش تهیه
آرد گندم را در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينك هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقهي ديگر تفت دهيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود. سپس هل و بادام را اضافه كنيد. اكنون آب و شكر را روي حرارت قراردهيد تا شكر در آب حل شود. اينك زعفران دمكرده را اضافه نمائيد و شربت را بجوشانيد تا به اندازهي لازم غليظ شود. حالا بتدريج شربت را به تركيب بالا بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اكنون قالب مستطيل شكل به اندازهي 30×30 سانتيمتر را با سلفون كاملاً بپوشانيد. سپس حلوا را درون قالب بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و با گردو بپوشانيد و پس از سرد شدن، به شكل لوزي برش بزنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.