آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روش تهیه
قالب را به اندازة 8×26 سانتیمتر با کاغذ روغنی به گونه ای بپوشانید که کاغذ از دو طرف قالب بلندتر باشد و بتوانید فاج را براحتی از قالب جدا کنید.آن گاه چنانچه از کاغذهای خوراکی طرحدار استفاده میکنید،آن را به اندازة کف قالب برش دهید و در قالب بگذارید (یک قسمت هم برای روی فاج از کاغذ خوراکی لازم دارید).حالا شکلات را ریز خرد کنید و در کاسة مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.اکنون آن را از روی حرارت بردارید و شیرعسلی را درون شکلات بریزید و هم بزنید و بعد کرن بری،خلال پسته و وانیلین را درون فاج بریزید و به سرعت مخلوط سازید.آن گاه فاج را بلافاصله در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.سپس روی فاج را با کاغذ خوراکی طرح دار بپوشانید و قالب را 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا فاج آمادة مصرف شود.حالا فاج را از قالب جدا کنید و روی صفحة مناسب برش قراردهید.اینک فاج را به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
قبل از استفاده از کرن بری،آن را چند دقیقه در آب گرم بخیسانید تا نرم شود.سپس کرن بری را روی هولة آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود و بعد آن را خرد کنید.
فاج کرن بری تا دو هفته در ظرف دردار و در یخچال قابل نگهداریست.