آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغ و وانيل را به آن بيفزائيد و در آخر مواد خشك را اضافه كنيد تا خمير مناسبي به دست آيد.
سپس خمير را در قالب دارای كاغذ روغنی، به اندازه 20×30 سانتيمتر پهن كنيد و به مدت تقريبي 20-30 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 170 درجه سانتيگراد بپزيد. (اطراف خمير ميبايد طلائيرنگ شود).
حالا قالب را از فر درآوريد و مارمالاد توتفرنگی را روی خمير پخته بريزيد و صاف كنيد. اكنون شكلات چيپسي را روی مارمالاد بريزيد و بگذاريد شيرینی كاملا خنك شود. اينك آن را به اندازه دلخواهتان برش دهيد.