Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

دونات کلاسیک

دونات کلاسیک

shooroshirin

2 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

آرد نان 375 گرم

آرد نول 375 گرم

شکر 115 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر 12 گرم

آب ولرم یک چهارم پیمانه

شکر 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ در دمای محیط 6 عدد

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

کرة خرد کرده و نرم شده 185 گرم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

کرم پاتیسیر به میزان لازم

پرک بادام برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد نان، آرد نول، شکر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید. آن‌گاه مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را در کاسه کوچکی بر یزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس مایه خمیر ورآمده، تخم‌مرغ‌ها و شیر را به مواد خشک درون کاسه، بیفزائید و همة مواد را با همزن مخصوص خمیر مخلوط کنید.

پس از 10 دقیقه، کره را کم کم به آن افزوده و به همزدن خمیر ادامه دهید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فر اهم کرده را در سلفون قرار دهید و یک شب در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر تقریبی 7 سانتیمتر قالب بزنید.

آن‌گاه خمیرهای قالب‌زده را روی سینی پوشیده از آرد قرار دهید. رویش را با هوله آشپزخانه بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش یابد.

سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود و دمایش به 180 درجه سانتیگراد برسد.

حالا به آرامی دونات‌ها را یکی یکی در روغن سرخ کنید. مراقب باشید که هنگام برداشتن دونات، حجمش از بین نرود!

اینک دونات‌های سرخکرده را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آنها را در شکر بغلتانید. سپس دونات‌ها را با کرم پاتیسیر پر کنید و با پرک بادام بیارائید.

روش تهیه کرم پاتیسیر:

 

برای تهیه کرم پاتیسیر، 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر و وانیل با همزن برقی بزنید و 30 گرم آرد ذرت به آن بیفزائید. آن‌گاه یک پیمانه شیر جوشیده داغ را کم‌کم درون زرده‌های همزده تخم‌مرغ بریزید و مایه حاصل را روی اجاق با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره درون آن بریزید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید خنک شود.

برچسب ها: طرز تهیه دوناتآشپزباشیافسانه ظروفیمواد لازم برای تهیه دوناتدونات کلاسیکطرز تهیه دونات کلاسکانواع دونات های خوشمزه تعداد بازديد: 2332 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است