Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

کلوچه خرمایی

کلوچه خرمایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

پودر مایه خمیر  2 قاشق چایخوری

شکر 2 قاشق چایخوری

شیر ولرم 120 میلی‌لیتر (حدد یک دوم پیمانه)

ماست 100 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه سرخالی)

روغن مایع 50 میلی‌لیتر (حدود یک چهارم پیمانه)

آرد حدود 350-400 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

 مواد لازم میانی

خرمای هسته و پوست گرفته 300 گرم

کره (در دمای محیط) 25 گرم

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده یک‌دوم قاشق چایخوری

 مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

زعفران آبکرده 2 قاشق سوپخوری

کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

در مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه ماست و روغن را با همزن دستی بزنید تا مخلوط شود و بعد مایه خمیر عمل آمده را افزوده و مخلوط نمایید.

سپس مخلوط الک‌کرده آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را به مایه فراهم کرده بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.

حالا خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شد.

اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و به 30 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

اینک هر یک از توپ‌های خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز کنید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی وسط خمیر بگذارید و خمیر را دوباره به شکل توپ جمع کنید.

سپس خمیرهای پر کرده را با فاصله از یکدیگر در سینی چربکرده شیرینی‌پزی قرار دهید و رویشان را قدری تخت نمایید و با قیچی برش بزنید حالا رویشان مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران بمالید و کنجد بپاشید.

آن‌گاه کلوچه‌ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کلوچه‌ها پخت و خنک شد، آنها را در ظرف دردار مناسبی بگذارید و در جای خنک نگه دارید.

 روش تهیه مواد میانی

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: کیکشیرینیکلوچهخرماشور و شیرینکلوچه خرمایی‌‌آشپزباشی تعداد بازديد: 1076 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است