آشپزباشی - نجمه درویش ملا
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
آن گاه شکر را کمکم بیفزائید و بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 3-4 دقیقه بزنید.
سپس پودر نارگیل و پوست لیمو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید.
حالا سینی شیرینی پزی را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده را روی کاغذ قرار دهید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجه سانتیگراد بپزید.
ماندگاری این شیرینی در ظرف در دار و در جای خنک، حدود 2 هفته می باشد.