آشپزباشی- مهدیس رحیمیان:
طرز تهیه
شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا این مخلوط را در قالب به اندازة 10×25 (دارای کاغذ روغنی) بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. اکنون آن را به اندازة دلخواهتان برش دهید و در پودر شکر بغلتانید.
خواص عسل
عسل مایعی شیرین است، که توسط زنبورها از شهد گلها ساخته می شود. عسل از لحاظ رنگ و شفافیت طبقه بندی می شود، مانند عسل کهربایی طلایی رنگ که اغلب مقداری قیمت بیشتری از انواع تیر طرح خود دارد. عطر و طعم خاص عسل، با توجه به نوع گل هایی که از آن شهد به دست آمده است، متفاوت است.