آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا خمیر کرانچی را به این ترتیب آماده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و در فریزر بگذارید.
سپس خمیر نان خامهای را به این ترتیب آماده کنید. شیر، آب، کره، شکر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اکنون دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و خمیر را بپزید تا از ظرف جدا شود.
آنگاه خمیر را از ظرف درآورید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود. سپس آن را در کاسه همزن برقی بگذارید و تخممرغها را کمکم بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا خمیر براق و یکدستی حاصل شود.
حالا وانیل را اضافه کنید و مایة فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی سینی شیرینیپزی بگذارید.
اکنون خمیر کرانچی را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و آن را روی خمیر قرار دهید.
سپس نان خامهای را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه نان خامهایها خنک شدند، داخلشان را با خامه فرم گرفته و یا کرم دلخواهتان پر کنید و رویشان قدری پودر شکر بپاشید.