Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

نان خامه‌ای کرانچی

نان خامه‌ای کرانچی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد نان خامه‌‌ای

کره سرد (خرد کرده) 50 گرم

پودر فندق بی‌نمک 50 گرم

شکر 50 گرم

آرد 60 گرم

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم خمیر:

شیر 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آب 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

کره 100 گرم

شکر 1 قاشق چایخوری

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

آرد نول150 گرم

تخم‌مرغ همزده 5 عدد (300 گرم)

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

ابتدا خمیر کرانچی را به این ترتیب آماده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و در فریزر بگذارید.

سپس خمیر نان خامه‌ای را به این ترتیب آماده کنید. شیر، آب، کره، شکر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اکنون دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و خمیر را بپزید تا از ظرف جدا شود.

آن‌گاه خمیر را از ظرف درآورید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود. سپس آن را در کاسه همزن برقی بگذارید و تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا خمیر براق و یکدستی حاصل شود.

حالا وانیل را اضافه کنید و مایة فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

اکنون خمیر کرانچی را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و آن را روی خمیر قرار دهید.

سپس نان خامه‌ای را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه نان خامه‌ای‌ها خنک شدند، داخلشان را با خامه فرم گرفته و یا کرم دلخواهتان پر کنید و رویشان قدری پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفینان خامه اینان خامه ای کرانچیطرز تهیه نان خامه ای کرانچیآموزش انواع شیرینی های خوشمزهمواد لازم برای تهیه نان خامه ای کرانچیطرز تهیه انواع کیک و شیرینی خامه دار تعداد بازديد: 2051 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟