آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، پودر قهوه و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه كره و پودر شكر را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ٣٠ دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت ٣ میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر ٤ سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و بیسکویتها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه بیسکویتها خنک شدند، هر دو عدد را با قدری کرم گاناش به هم بچسبانید و در صورت دلخواه رویشان پودر کاکائو بپاشید.
روش تهیه کرم گاناش
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.
آنگاه شكلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.
همینکه کرم کاملا خنک شد، آماده مصرف میباشد.