آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود.
آنگاه زنجفیل، میخك و فلفلها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس شیر و تخممرغ را به این مخلوط افزوده و با همزن برقی هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد و بیكینگپودر را کمکم به مایه فراهم کرده بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود (خمیر تا حدودی چسبنده است که پس از قرار گرفتن در یخچال، چسبنده بودن آن برطرف خواهد شد).
اکنون خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به صورت استوانهای به طول ١٥ سانتیمتر رول کنید و در سلفون بپیچید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر را به عرض نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی ٨ - ١٠ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کوکیها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
حالا شکلات و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود.
آنگاه نیمی از کوکیها را در شكلات بزنید و روی كاغذ روغنی بگذارید تا شكلات سفت شود.
اینک کوکیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.