آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پوره موز را در كاسه مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).
سپس وانیل، آرد، پودر كاكائو و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از كره بادامزمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.
اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.