با استفاده از برشگرهای بیسكوئیت میتوانید این شكلها را درست كنید.
دكوراسیون كریسمس به صورت كلاسیك سبك ساده و صمیمی منحصر به فرد خود را دارد.
آدمكها و سایر شكلهای قدیمی كه از پارچه و خمیر بیسكویت درست شدهاند، روی درخت كریسمس قرار میگیرند.
نمك را در آب گرم حل كنید و بعد روغن یا گلیسیرین را با آنها تركیب كنید و آرد را اضافه كنید.
خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده قرار دهید و با دست آن را ورز دهید تا وقتیكه به حالت انعطافپذیر درآید.
خمیر را به مدت 20 دقیقه در یك ظرف دربسته كه هوا نكشد، بگذارید.
حالا خمیر را دوباره ورز داده و با وردنه آن را به ضخامت 1 سانتیمتر باز كنید و بعد با برشگر، آدمكهائی از آن جدا كنید.
آدمكها را با استفاده از سوزن یا سیخ چوبی نازك، سوراخ سوراخ كنید. اینكار باعث میشود كه خمیر پف نكند.
در قسمت سر آدمكها یك سوراخ بزرگتر ایجاد كنید تا بند كنفی را از آنجا عبور دهید.
برای آنكه آدمكها به صورت قدیمی و آنتیك در آیند، قبل از پختن آنها را با قهوه فوری حلكرده در آب رنگ و لعاب بدهید.
بعد از پختن اگر نیاز به رنگ و لعاب بیشتری باشد، باز هم اینكار را تكرار كنید.
توری مخصوص شیرینیپزی را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
بیسكویتها را روی فویل قرار دهید و بعد آنها را در طبقهی پایینیفر با دمای 150 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
وقتی كه شیرینیها كاملا سرد شدند، لبههای آنها را با كاغذ سمبادهی ظریف صاف كنید تا رنگ لبهها نیز روشنتر شود.
سپس روی آنها را با لاك الكل بپوشانید (اینكارباعث میشود كه خمیرها كپك نزنند و یا مورد حملهی حشرات ریز قرار نگیرند).
بند كنفی را از قسمت سر آدمكها عبور دهید و گره بزنید. میتوانید به سلیقهی خود از تزئین بیشتری استفاده نمائید.