روشتهیه
يك قالب 20×30 سانتيمتري را چرب كنيد. آنگاه بيسكويت، گردو و كره را در كاسهاي بريزيد و با هم مخلوط نمائيد. سپس آن را در قالب بريزيد و خوب فشرده كنيد و به مدت
30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا مايهي مياني را رويش بريزيد و صبر كنيد تا در يخچال ببندد و سفت شود. بعد مواد رويه را روي اسلايس بريزيد و تا بستن كامل آن، قالب را در يخچال نگه داريد. اكنون شيريني را به اندازهي دلخواه ببريد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيهي مواد مياني: پنير خامهاي را در كاسهاي بريزيد و قدري با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه شيرعسلي، پوست ليمو، آبليمو و وانيلين را بيفزائيد.
روش تهيهي مواد رويه: پودر ژلاتين، آب و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق بگذاريد تا شكر حل شود ولي مايه نَجوشد! سپس آن را به مدت 5 دقيقه بجوشانيد، وانيلين را اضافه كنيد. بعد بگذاريد در دماي محيط خنك شود. حالا آن را با همزن برقي بزنيد تا غليظ شود. اكنون رنگ را بيفزائيد.
خواص وانیل
با نگاهی به تاریخ، متوجه می شویم که از سالها پیش وانیل به طعم بستنی در اروپا تبدیل شده است. به همین روش ، اسپانیا نیز قرن ها وانیل را به شیرینی های شکلات اضافه کرده است. سپس، تاکنون وانیل به عنوان اصلی ترین طعم دهنده کیک، دسر و نوشیدنی ها تولید می شود. همانطور که همه ما می دانیم، وانیل به دلیل داشتن عطر و طعم دلنشین و شیرین به عنوان دسر محبوب و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.