نجمه درویش
ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.
آنگاه خمیر را در کیسه نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار توپهای کوچکی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در کنجد بغلتانید.
خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.