آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آرد و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
آنگاه آب را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حال خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 6 میلیمتر، با وردنه باز كنید.
سپس با برشگر به قطر 4 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه در فر بپزید. اینك شیرینیها را روی پنجره سیمی بچینید تا كاملاً خنك شود و قبل از مصرف بین هر دو عدد از آنها قدری شیر عسلی كاراملی بمالید، شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه شیرعسلی كاراملی: قوطی شیر عسلی را به مدت 5 ساعت در آب جوش بجوشانید. سپس صبر كنید تا قوطی كاملاً خنك شود و یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً سرد و سفت شود.