آشپزباشی - افسانه ظروفي:
روشتهیه
از رولت نوارهائي به عرض 3 سانتيمتر ببريد و باقيماندهي آن را با برشگر مخصوص مونوپورشن قالب بزنيد. آنگاه كف و ديوارهي قالبهاي مونوپورشن را با رولت بپوشانيد. سپس روي نان رولت آب پرتقال بماليد و بيسكويتهاي ليديفينگر را نيز با آب پرتقال مرطوب كنيد. حالا 10 عدد از توتفرنگيها را كنار بگذاريد و باقيماندهاش را خرد كنيد. اينك قدري كرم بادام روي نان رولت بريزيد و رويش را با توتفرنگي خرد كرده بپوشانيد. اكنون روي توتفرنگيها ليديفينگر بچينيد و لايههاي كرم بادام، توتفرنگي و ليديفينگر را تكرار كنيد تا قالب از اين مواد پر شود. حال قالب را به مدت تقريبي 6 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد. اينك شارلوت را از قالب درآوريد و با خامهي فرم گرفته و توتفرنگيهائي كه نگه داشتهايد، بيارائيد و براي پذيرائي در ديس زيبائي بچينيد.
روش تهيهي كرم بادام: كره و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه آب پرتقال و وانيلين را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خامه و بادام را به آن بيفزائيد.
بــراي تهيهي رولت تزئيني ريليفمت، يك عدد تخممرغ را همراه با 10 گرم آرد و 10 گرم پودر كاكائو با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه 2 قاشق سوپخوري كرهي آبكرده و خنك شده را به مايهي فراهم كرده بيفزائيد و آن را روي صفحهي ريليف مت بريزيد. سپس با كاردك پلاستيكي مايه را به طور يكنواخت در حفرههاي ريليفمت پخش كنيد و اضافيهاي آن را با كاردك پاك نمائيد. حالا شش عدد زردهي تخممرغ را همراه با 150 گرم شكر ريز و يكچهارم قاشق چايخوري وانيلين، با همزن برقي بزنيد تا مايهي كمرنگ و غليظي حاصل شود. سپس شش عدد سفيدهي تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و سفيد شود. اكنون زردهها و سفيدههاي تخممرغ را به آرامي با هم مخلوط كنيد و 150 گرم آرد الك كرده را به آن بيفزائيد و به آرامي مخلوط سازيد. اينك مايهي فراهم كرده را روي صفحهي ريليفمت بريزيد و به طور يكنواخت صاف كنيد. آنگاه رولت را به مدت تقريبي 8-10 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 230 درجهي سانتيگراد بپزيد. همينكه رولت پخت، رويش را با سيني بپوشانيد و بگذاريد كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف نمائيد.
براي تهيهي بيسكويت ليديفينگر، به نشريهي شمارهي 74 ويژهي نوروز مراجعه كنيد.