آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه خامه و تخممرغ را بیفزائید و هم بزنید. حالا مخلوط آرد، بیکینگپودر و نمک را همراه با کشمش و پوست پرتقال به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
پس از 5 دقیقه، شیرینی را از سینی بردارید و روی پنجره سیمی خنک کنید. شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.