Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

کوکی پرتقال و کشمش

کوکی پرتقال و کشمش

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 125 گرم

 

شکر دانه ریز 200 گرم

 

خامه صبحانه 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

تخم مرغ  1 عدد درشت

 

آرد 225 گرم

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

کشمش سیاه 70 گرم

 

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه خامه و تخم‌مرغ را بیفزائید و هم بزنید. حالا مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را همراه با کشمش و پوست پرتقال به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

پس از 5 دقیقه، شیرینی را از سینی بردارید و روی پنجره سیمی خنک کنید. شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی پرتقالیشیرینی کشمشیکوکی پرتقال و کشمشکوکی پرتقالیکوکی کشمش تعداد بازديد: 2350 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است