آشپزباشی- سعید بابارحیمی
شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و شربت بجوشد.
آنگاه بادكا را بیفزائید و بگذارید خوب بجوشد.
به گونهای كه اگر یك قطره از آن را در آب سرد بیندازید، جمع شود. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و نیم ساعت كنار بگذارید تا قدری خنك شود.
حالا آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایه را به 3 قسمت تقسیم كنید. یك قسمت را با پودر نارگیل، یك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
اینك آنها را در جعبه باقلوا یا سینی دیواره بلندی بریزید و همین كه خنك شد، به شكل لوزی ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
یادآوری: میتوانید قسمتی از مایه لوز را نیز زعفرانی كنید.