طرز تهیه
کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود، سپس تخممرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخممرغ جذب مواد شود. در آخر آرد و بیکینگپودر مخلوط شده را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب مستطیل 20 در 30 سانتیمتری چرب شده را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که چند سانت از دیواره بلندتر باشد. مواد را داخل قالب پرس کنید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و در این فاصله مواد رویه را آماده کنید.
برای آماده سازی رویه، تخممرغها را با همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی درآید، سپس شکر قهوهای را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره ذوب شده خنک و در نهایت پودر نارگیل را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. رویه آماده را روی لایه خمیری ریخته و قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت حدود 45 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف در دار به مدت یک هفته نگه داری کنید.
نکته
استفاده از شکر قهوهای روشن یا تیره اختیاری میباشد و بنا به ذائقه میتوانید از رنگ تیره یا روشن استفاده کنید.