Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

اسلایس نارگیل کاراملی

اسلایس نارگیل کاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم خمیر:

کره نرم...............90 گرم

شکر..............80 گرم

تخم‌مرغ....................یک عدد

آرد..................200 گرم

بیکینگ‌پودر....................یک‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

تخم‌مرغ.....................3 عدد

شکر قهوه‌ای روشن..................180 گرم                   

کره ذوب شده...............60 گرم

پودر نارگیل.......................170 گرم 

طرز تهیه

کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود، سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم‌مرغ جذب مواد شود. در آخر آرد و بیکینگ‌پودر مخلوط شده را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب مستطیل 20 در 30 سانتی‌متری چرب شده را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که چند سانت از دیواره بلندتر باشد. مواد را داخل قالب پرس کنید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و در این فاصله مواد رویه را آماده کنید.

برای آماده سازی رویه، تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی درآید، سپس شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره ذوب شده خنک و در نهایت پودر نارگیل را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. رویه آماده را روی لایه خمیری ریخته و قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت حدود 45 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف در دار به مدت یک هفته نگه داری کنید.

 

نکته

استفاده از شکر قهوه‌ای روشن یا تیره اختیاری می‌باشد و بنا به ذائقه می‌توانید از رنگ تیره یا روشن استفاده کنید.

برچسب ها: شکلاتکاراملپودر نارگیلاسلایس نارگیل کاراملیطرز تهیه اسلایس نارگیل کاراملیشکر قهوه‌ای تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است