تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید و در مركز آن حفرهای بسازید. آنگاه شكر، تخممرغ و كره را مخلوط كنید و به آرد بیفزائید و هم بزنید.
سپس شیر را كمكم اضافه كنید تا مایه نرم و لطیفی به دست آید.
حالا پوست سیب را بگیرید و رنده كنید و همراه با شكلات چیپسی به مایه فراهم كرده بیفزائید. اینك تابه مناسبی را چرب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را در تابه بریزید و اندكی رویش را صاف كنید تا دایرهای به قطر 7/5 سانتیمتر حاصل شود.
دوطرف پنكیكها را برشته كنید تا طلائیرنگ شوند و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با میپلسیروپ میل كنید.
یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترستان نبود از عسل استفاده نمائید.