تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
پودر كاكائو، نمك و آرد را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط آرد، نمك و پودر كاكائو را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح پودر شكر پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازه 4 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویتها را بپزید. همینكه بیسكویتها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری از كرم میانی بمالید و به هم بچسبانید.
حالا آنها را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا كرم سفت شود. سپس شیرینیها را روی پنجره سیمی بچینید و رویشان را با مایه رویه بپوشانید و بگذارید شكلات ببندد. اینك شیرینی را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم میانی: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.
سپس اسانس نعنا را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً خنك شود.
روش تهیه مایه رویه: شكلات را در كاسه مناسبی بریزید، روغن را بیفزائید و به روش بنماری آب كنید.