آشپزباشی - افسانه ظروفی
دی لایت را به مکعب های کوچک خرد کنید و برای این کار از قیچی چربکرده کمک بگیرید.
آن گاه نیمی از دی لایت،پسته،مارش مالو و کرن بری را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را درقالب های سلیکونی به گنجایش هر یک،یک قاشق سوپخوری بریزید.
حالا شکلات را خرد کنید و به روش بن ماری آب نمائید و آن را در قالب ها روی مخلوط فراهم کرده بریزید.
مراقب باشید که شکلات به کف قالب برسد.اکنون باقیماندۀ دی لایت،پسته،مارش مالو و کرن بری را روی شکلات بریزید و اندکی بفشارید.
اینک قالب را دست کم 2 ساعت در یخچال بگذارید تا بن بن شکلاتی ببندد.آن گاه بن بن را از قالب درآورید و هر کدام را در زرورق مخصوص شکلات بپیچید.