Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

شیرینی برشی كره بادام‌زمینی و مارمالاد

شیرینی برشی كره بادام‌زمینی و مارمالاد

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 200 گرم

 

شكر 300  گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

كره‌ بادام زمینی 2 پیمانه

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 450 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مارمالاد توت‌فرنگی یا آلبالو 1 پیمانه

 

بادام زمینی خرد كرده 1 پیمانه (120گرم)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 25 × 35 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید.

سپس كره‌ بادام‌زمینی و وانیلین را درون مایه بریزید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را به مایه بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون دوسوم از مایه‌ فراهم كرده را در قالب بریزید، صاف كنید و مارمالاد را رویش بریزید.

اینك باقیمانده‌ خمیر را به شكل خرده نان درآورید (با نوك انگشتان) و با بادام‌زمینی مخلوط كنید. سپس این مخلوط را روی مارمالاد درون قالب بپاشید. آن‌گاه قالب را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، بپزید.

حالا قالب را از فر درآورید و بگذارید شیرینی اندكی خنك شود. بعد آن را به اندازه‌های 5×5 سانتیمتر ببرید و از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. آن‌گاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی برشی كره بادام‌زمینی و مارمالادشيريني بادام زمينيروش تهيه شيريني برشيمواد لازم شيريني برشيشيريني برشي مارمالادآموزش شيريني برشيشيريني برشي تعداد بازديد: 1869 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است