تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 25 × 35 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید.
سپس كره بادامزمینی و وانیلین را درون مایه بریزید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگپودر را به مایه بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون دوسوم از مایه فراهم كرده را در قالب بریزید، صاف كنید و مارمالاد را رویش بریزید.
اینك باقیمانده خمیر را به شكل خرده نان درآورید (با نوك انگشتان) و با بادامزمینی مخلوط كنید. سپس این مخلوط را روی مارمالاد درون قالب بپاشید. آنگاه قالب را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید.
حالا قالب را از فر درآورید و بگذارید شیرینی اندكی خنك شود. بعد آن را به اندازههای 5×5 سانتیمتر ببرید و از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی خنك كنید. آنگاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.