آشپزباشی - افسانه ظروفی
روی 4 ورق کاغذ روغنی دایره هایی به قطر 18 سانتیمتر بکشید و کاغذ ها را روی 4 سینی شیرینی پزی برگردانید.
آن گاه سفیدۀ تخم مرغ ها را همراه با شکر در کاسۀ مناسبی که بهتر است فلزی باشد،بریزید و روی حرارت بخارآب جوش هم بزنید تا شکر حل شود(5-8 دقیقه).
سپس آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.حالا پودر شکر راکمکم بیفزائید تا مرنگ صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا مرنگ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و دو دایره از مرنگ روی خطوط رسم کرده بر روی کاغذ بریزید.
اکنون هر دو سینی را در فر گرم کرده با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بافن قرار دهید و در حدود 20 دقیقه مرنگ را بپزید.
اینک روی دو کاغذ باقیمانده نیز مرنگ را پایپ کنید ولی این بار تمام دایره را بپوشانید تا کف و در سبد درست شود.
آن گاه روی لبۀ یکی از دایره ها نوار دیگری از مرنگ پایپ کنید تا دیواره ای برای سبد ایجاد شود.
حالا مرنگ های پایپ شده را در فر بگذارید و 20 دقیقه بپزید تا فرم خود را حفظ کند.
سپس 2 رینگ مرنگ را از کاغذ به آرامی جدا کنید و آنها را با باقیماندۀ مرنگ روی لبۀ سبد بچسبانید تا دیوارۀ سبد بلندتر شود.
اکنون سبد مرنگ و در آن را دوباره در فر بگذارید و 20 دقیقۀ دیگر بپزید.اکنون باقیماندۀ مرنگ را روی دیوارۀ سبد بمالید و صاف کنید و 20 دقیقۀ دیگر در فر بپزید.
حالا دوباره یک واحد دیگر مرنگ فراهم کنید و این بار مرنگ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و دیواره و در سبد را با رزت هایی ازمرنگ(مطابق شکل)بیارائید.
دوباره سبد مرنگ و درش را در فر بگذارید و 45-60 دقیقه بپزید تا مرنگ کاملا خشک شود.
اینک فر را خاموش کنید و بگذارید سبد مرنگ در فر خنک شود.آن گاه خامه،کرم پاتیسیر،بیسکویت و توت فرنگی را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید و این مخلوط را در سبد مرنگ بریزید.
سپس روی این مخلوط را با توت فرنگی بیارائید.
یادآوری:
می توانید از انواع میوه برای پر کردن سبد مرنگ استفاده کنید.
برای نگه داشتن و ماندگاری بیشتر مرنگ،می توانید داخل سبد مرنگ را با لایۀ نازکی از شکلات بپوشانید تا مرنگ رطوبت دسر را جذب نکند!