Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

شيرینی گل فری

شيرینی گل فری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 70 عدد

كره نرم 110 گرم

پودر شكر 370 گرم

سفيده تخم‌مرغ 150 گرم

شير 100 گرم

وانيل و زعفران به ميزان لازم

آرد 250 گرم

ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی

فر را با دمای160 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را چرب نمائيد. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

سپس سفيده تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و همچنان به همزدن ادامه دهيد. حالا شير، وانيل، زعفران و آرد را افزوده و 5 دقيقه، با همزن برقی هم بزنيد.

اكنون مایه فراهم كرده را در کیسه شيرینیپزی دارای ماسوره ساده بريزيد و هر بار قدری از آن را با فاصله از يكديگر، روی سینی قرار دهيد.

سینی را در فر بگذاريد و همينكه اطراف شيرینی طلائی رنگ شد، آن را از فر درآوريد و همچنان كه گرم است، شيرینی را از وسط تا كنيد و بعد دوباره آن را تا كنيد تا به شكل گل درآيد.

يادآوری: اين شيرینی بسيار ترد و شكننده است، از اين رو تا زمانيكه گرم است آن را شكل دهيد و برای جلوگيری از باز شدنش آنها را كنار هم قرار دهيد.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیسعید بابا رحیمیشیرینی گل فری تعداد بازديد: 4381 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است