ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی
فر را با دمای160 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را چرب نمائيد. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
سپس سفيده تخممرغها را بيفزائيد و همچنان به همزدن ادامه دهيد. حالا شير، وانيل، زعفران و آرد را افزوده و 5 دقيقه، با همزن برقی هم بزنيد.
اكنون مایه فراهم كرده را در کیسه شيرینیپزی دارای ماسوره ساده بريزيد و هر بار قدری از آن را با فاصله از يكديگر، روی سینی قرار دهيد.
سینی را در فر بگذاريد و همينكه اطراف شيرینی طلائی رنگ شد، آن را از فر درآوريد و همچنان كه گرم است، شيرینی را از وسط تا كنيد و بعد دوباره آن را تا كنيد تا به شكل گل درآيد.
يادآوری: اين شيرینی بسيار ترد و شكننده است، از اين رو تا زمانيكه گرم است آن را شكل دهيد و برای جلوگيری از باز شدنش آنها را كنار هم قرار دهيد.