آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دماي ١٦٠ درجۀ سانتيگراد گرم كنيد و ديواره و كف قالب مربع به ضلع ٢٠ سانتيمتر را با كاغذ روغنی بپوشانيد.
آن گاه كره و شكلات را به روش بن ماري آب كنيد و هر دو شكر و وانيل را به مخلوط شكلات بيفزاييد .
سپس تخم مرغها را افزوده و مخلوط کنید.حالا آرد و پودر كاكائو را بیفزائید و هم بزنيد تا مايۀ صاف و يكدستي حاصل شود.
اکنون نيمي از مايۀ فراهم کرده را در قالب بريزيد و شكلات كاراملی را رويش بچینید.
سپس باقیماندۀ مايۀ برانیز را بیفزائید و رويش را صاف کنید.اینک برانیز را به مدت تقریبی ٤0-٤5 دقیقه در فر بپزيد.
همینکه برانیز خنك شد،کرم گاناش را رويش بريزيد و در یخچال بگذاريد تا گاناش اندکی سفت شود .
حالا برانیز را به اندازۀ دلخواهتان برش دهيد و با شکلات كاراملی خرد كرده و یا دراژههاي شكلات بیارائید.
روش تهيۀ کرم گاناش
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا صاف و يكدست شود.