Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:14

شکلات رنگی مارشمالو

شکلات رنگی مارشمالو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شکلات تلخ  500 گرم

مارشمالو ۳۰ - ۵۰ گرم

بیسکوییت خرد کرده  ۱۰۰ گرم

شکلات سفید ۲۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید و آن را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازه 20×30سانتیمتر بریزید.

آن‌گاه مارشمالو را به کمک قیچی خرد کنید و آن را همراه با بیسکویت روی شکلات تلخ بریزید.

سپس شکلات سفید را نیز به روش بن‌ماری آب کنید و روی مخلوط بیسکویت و مارشمالو بریزید .

حالا شکلات فراهم کرده را یک ساعت در فریزر قرار دهید و بعد آن را به تکه‌های کوچک تقسیم و برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: شکلات مارشمالوشکلات رنگیآشپزباشیآرزو مقدمشکلات رنگی مارشمالوطرز تهیه شکلات مارشمالو تعداد بازديد: 1361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است