آشپزباشی – افسانه ظروفی
بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كمكم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید.
حالا اسانس و رنگ را به آن بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید. اكنون مایه فراهمكرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایرههائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحه مخصوص ماكارون یا صفحه سیلیكونی بگذارید.
اینك نیم ساعت صبر كنید تا مایه ماكارون رویه ببندد و بعد آن را به مدت تقریبی 16 دقیقه در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه ماكارون خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد و كرم بمالید و به هم بچسبانید.
آنگاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم: پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.