آشپزباشی - افسانه اسفندياري:
روشتهیه
در ظرف مناسبي كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط و سبك شود. سپس زرده تخممرغ را بيفزاييد. آنگاه آرد، زنجفيل، نمك و پوست ليمو را اضافه و مخلوط كنيد. اينك خمير را در كيسه نايلوني، به مدت 1 ساعت در يخچال نگهداريد. فر را با دماي 190 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سيني شيرينيپزي را با كاغذ روغني بپوشانيد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت نيمسانتيمتر باز كنيد و با برشگري به قطر 6 سانتيمتر، دايرههائي از آن ببريد و با فاصله در سيني بچينيد. سيني را در فر بگذاريد و به مدت تقريبي 15 دقيقه شيريني را بپزيد. همين كه شيريني خنك شد، رويشان را با مواد رويه و بادام زميني بپوشانيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه مواد رويه
همه مواد را با هم مخلوط كنيد تا كرم نرم و يكدستي حاصل شود.
نكات خواندنی
در صورتي كه فر شما دماسنج نداشته باشد براي تشخيص دماي فر: دست خود را داخل فر ببريد در صورتي كه بيش از 3 ثانيه نتوانستيد دست خود را در فر نگه داريد فر شما بسيار داغ است. اگر اين زمان تا 10ثانيه طول بكشد دماي فر شما داغ است و اگر اين زمان تا 15 ثانيه طول كشيد دماي فر معمولي است و اگر اين زمان تا 20 ثانيه طول كشيد فر سرد است. اگر دماي فر براي پخت شيريني زياد باشد ممكن است روي شيريني پخته و وسط آن خام بماند وقتي اين حالت پيش آمد فويل آلومينيومي را چند لايه كنيد و روي شيريني بگذاريد به طوري كه به شيريني آسيب نرسد و دوباره شيريني را در فر بگذاريد. اگر هم دماي فر كم بود بگذاريد فر گرم شود سپس شيريني را در آن قرار دهيد.