آشپزباشی - نجمه درویش
کره، شکر و وانیلین را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پوره کدو حلوایی را بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الک کردۀ آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و بیکینگ پودر را افزوده و مخلوط کنید.
سپس شکلات چیپسی را بیفزائید و مواد را با لیسک هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسۀ نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا هربار به انداۀ دو قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار بچینید.
اکنون کوکی کدو حلوایی را بمدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای نیز استفاده کنید.
پورۀ کدو حلوایی می باید پخته و بدون آب باشد.