آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بادام و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و بعد زرده تخممرغ، وانیلین، پودر شکر و آب را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید. و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، هر دو عدد را با کرم فندوق به هم بچسبانید و به اطراف کوکیها نیز کرم بمالید.
اکنون لبه کوکیها را در پرالین بغلتانید و در صورت دلخواه رویشان پودر شکر بپاشید. اینک کوکیها ر ا برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه پرالین
شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید.
آنگاه بادام را روی سینی دارای فویل بریزید و کارامل را به بادام بیفزائید.
سپس آن را کنار بگذارید تا کارامل ببندد و سفت شود. حالا آن را در دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پرالین پودر شود.
روش تهیه کرم فندق
همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی با سرعت کند مخلوط کنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.
کوکی بادام و پرالین را همراه با فنجانی چای یا قهوه میل کنید و از مزه دلپذیر آن در کنار دوستان و خانواده لذت ببرید.