آشپزباشی - مریم امیری
قالب را به اندازۀ 20×30 سانتیمتر با فویل بپوشانید به گونه ایکه فویل از دو طرف قالب بلندتر باشد.
آن گاه روی فویل را با روغن چرب کنید.سپس شکلات را خرد کنید و همراه با کره در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.
حالا نیمی از این شکلات را در قالب بریزید و رویش را با یک ورق نان میکادو بپوشانید.
اکنون شیر عسلی،کرۀ بادام زمینی و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاراملی رنگ شود.
سپس آن را روی نان میکادو بریزید و یک ورق دیگر نان میکادو را رویش بگذارید.
اینک باقیماندۀ شکلات آبکرده را روی نان میکادو بریزید و در یخچال بگذارید تا آمادۀ برش شود.
آن گاه شیرینی را به اندازۀ 3×5 سانتیمتر برش دهید و در صورت دلخواه با گیپورخوراکی بیارائید.