تحریریه ماهنامه آشپزباشی – نفیسه قنبری
كره را در كاسه مناسبی بریزید و تخممرغ، شیر، شكر، روغن مایع، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه هربار به اندازه یك گردوی كوچك، از خمیر بردارید و به شكل بیضی درآورید و در گردو یا بادام خرد كرده بغلتانید.
سپس خمیرها را با فاصله، در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجه سانتیگراد، بپزید. حالا شیرینیها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.