آشپزباشی
قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، با فویل بپوشانید. آنگاه بیسكویت، آلبالو، زردآلو، گردو، نارگیل، شیرعسلی و كره را در كاسهای بریزید و با یكدیگر مخلوط سازید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید. حالا مواد رویه را رویش بریزید و صاف كنید.
اكنون قالب را در یخچال بگذارید و صبر كنید تا شیرینی سفت شود. اینك پودر نارگیل را روی آن بپاشید و برای پذیرائی، به اندازه دلخواه ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: كره، وانیلین و خامه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه، بهتدریج پودر شكر را بیفزائید.