آشپزباشی - آرزو مقدم
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا یکنواخت و سبک شود. آن گاه زرده تخممرغها، وانیلین و پوست لیمو را افزوده و یک دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.
سپس آرد را کم کم بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.
حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس وسط نیمی از آنها را با برشگر به قطر 3 سانتیمتر خالی کنید و خمیرهای قالب زده را جدا جدا در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغی بچینید.
سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه کوکی ها را بپزید.
آن گاه کرم بروله را داخل کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و روی بیسکویتهای کامل را با کرم بروله پر کنید. و بیسکویتهای میان تهی را رویش قرار دهید و اندکی بفشارید.
روش تهیه کرم بروله :
زردۀ تخممرغها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
آن گاه نشاستۀ ذرت را به خامه بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا اندکی گرم شود. بعد آن را به مخلوط زردة تخممرغ اضافه کنید و کرم را در ظرف نسوزی بریزید.
سپس آن را در قالب دارای آب قرار دهید به گونهایکه آب تا نیمة ظرف کرم بروله را بپوشاند.
حالا آن را در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.
همینکه کرم بروله خنک شد، آن را به مدت 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شود.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید روی کوکیها را با شکر کارامل شده بیارائید.