Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

کوکی با کرم بروله

کوکی با کرم بروله

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20عدد

کرۀ نرم شده   ۱۵۰ گرم

پودر شکر ۸۵ گرم

زرده تخم مرغ  2عدد

وانیلین   یک‌چهارم قاشق چایخوری

پوست لیمو یا پرتقال رنده کرده  یک قاشق چایخوری

آرد      ۳۵۰ - ۴۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم بروله

زرده تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۸۰ گرم

وانیلین   یک هشتم قاشق چایخوری

نشاسته ذرت دو قاشق سوپخوری سر پر 

خامه صبحانه  ۱۱۰ گرم 

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا یکنواخت و سبک شود. آن گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و پوست لیمو را افزوده و یک دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.

سپس آرد را کم کم بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس وسط نیمی از آنها را با برشگر به قطر 3 سانتیمتر خالی کنید و خمیرهای قالب زده را جدا جدا در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغی بچینید.

سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه کوکی ها را بپزید.

آن گاه کرم بروله را داخل کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و روی بیسکویت‌های کامل را با کرم بروله پر کنید. و بیسکویت‌های میان تهی را رویش قرار دهید و اندکی بفشارید.

 

روش تهیه کرم بروله :

زردۀ تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

آن گاه نشاستۀ ذرت را به خامه بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا اندکی گرم شود. بعد آن را به مخلوط زردة تخم‌مرغ‌ اضافه کنید و کرم را در ظرف نسوزی بریزید.

سپس آن را در قالب دارای آب قرار دهید به گونه‌ایکه آب تا نیمة ظرف کرم بروله را بپوشاند.

حالا آن را در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.

همینکه کرم بروله خنک شد، آن را به مدت 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شود.

یادآوری:  در صورت دلخواه می‌توانید روی کوکی‌ها را با شکر کارامل شده بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدمکوکی های خوشمزهطرز تهیه انواع کوکیکوکی با کرم برولهمواد لازم برای تهیه کوکی کرم برولهروش تهیه کرم بروله تعداد بازديد: 1440 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است