تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
آرد و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پودر شکر، شیر، گلاب، هل، جوز و زعفران را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده یا کنگرهدار بریزید و هربار از مایه به اندازه گردو و با فاصله روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
سپس روی هرکدام یک عدد فندق بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.