آشپزباشی - آرزو مقدم
تخممرغها، شکر، وانیل و هل را با همزن برقی بزنید تا یکنواخت شود و بعد کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الککرده آرد، شیر خشک و بیکینگپودر را کمکم به تخممرغهای همزده بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد!
چنانچه خمیر چسبنده بود، آرد بیشتری به آن بیفزائید. سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید.
حالا هر بار به اندازه گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به شکل توپ درآورید و بعد با فشار دست رویش را اندکی تخت کنید.
اکنون دو طرف خمیر را در مخلوط کنجدی بزنید و با فاصله از هم در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
اینک کلوچههای کنجدی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.(پس از پخت اطراف کلوچهها میباید طلایی رنگ شود).
کلوچههای کنجدی را تا خنک شدن کامل،از سینی خارج نکنید و بعد از خنک شدن، در ظرف دربسته نگهداری کنید.
روش تهیه مخلوط کنجدی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.
یادآوری: میتوانید کلوچههای کنجدی را به مدت 1 هفته در ظرف در دار نگهداری کنید.