آشپزباشی - شبنم مدیر دهقان :
روشتهیه
آرد الک کرده، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. آنگاه تخممرغ، شکر و هل را با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید. سپس روغن را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک را کم کم اضافه نمایید و هم بزنید. اکنون مایة فراهم کرده را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر بگذارید و به شکل دلخواه درآورید و در سینی چربکرده شیرینیپزی قرار دهید. سپس در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 12- 15 دقیقه شیرینیها را بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند روی آنها پودر قند الک کنید و در ظرف مناسب پذیرائی بچینید.
یادآوری
بلافاصله بعد از پخت، بستهبندی کنید، چون سریع خشک میشود.
خواص هل
هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است و میتوان بسیاری از بیماری ها را با آن درمان کرد. تاریخ استفاده از هل به حداقل 4000 سال پیش برمی گردد و هل سبز یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان است و در مصر باستان برای خواص دارویی اش استفاده می شد و رومی ها و یونانی ها از این ادویه برای عطر و بوی آن استفاده می کردند ؛ وایکینگ ها آن را در طی سفرهایشان کشف کردند و به اسکاندیناویا آورند.