آشپزباشی- سعید بابارحیمی
كره را آب كنید و با زردههای تخممرغ، شیر، نمك، جوهرلیمو، شربت، آرد و زعفران مخلوط نمائید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
سپس رویش را بپوشانید و در جای گرمی قراردهید. بعد از یك ساعت كه خمیر جا افتاد، آن را با وردنه و روی آرد ذرت، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید.
خمیر را دور یك وردنهی نازك بپیچید و بفشارید. بعد از وردنه جدا كنید و به شكل نعل درآورید. خمیرها را در سینی بگذارید و رویشان كرهی آبكرده بمالید.
سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، باقلوا را بپزید.
همین كه باقلوا طلائی رنگ شد، روی آن شربت گرم بریزید و به مدت نیمساعت یا تا زمانی كه باقلوا شربت را به خود جذب كند، كنار بگذارید.
سپس باقلوا را در ظرف مناسبی بچینید و رویش را با پستهی خرد كرده بیارائید.
روش تهیهی شربت
شكر، آب و جوهرلیمو را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و به مدت 10دقیقه بجوشانید. بعد شربت را از روی اجاق بردارید و گلاب را بیفزائید.