آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید و سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کاملا فرم بگیرد.
آنگاه زرده تخممرغها، پودر شکر الک کرده، پودر هل و روغن صاف را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
سپس سفیده فرم گرفته را به مخلوط زردة تخممرغ افزوده و در حد مخلوط شدن، به آرامی هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد برنج و آرد گندم را کم کم به مایة تخممرغی افزوده و مخلوط سازید.
اکنون آب و گلاب را نیز بیفزائید تا مواد خمیر شود (این خمیر نسبت به سایر خمیرها اندکی شلتر است و پس از استراحت به بافت مطلوب و مناسبی میرسد).
اینک روی خمیر را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه دارید. هنگام مصرف، خمیر را از یخچال خارج کنید و اندکی صبر کنید تا به دمای محیط برسد.
آنگاه هر بار توپهای کوچکی (حدود 30 گرم) از خمیر بردارید و رویشان مهر بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید.
سپس رویشان تخم خرفه یا خلال پسته بپاشید و نان برنجی را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه اندکی اطراف شیرینی طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا شیرینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. اکنون شیرینی را از سینی جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.