آشپزباشی –مریم امیری
شكلات شیری را خرد كنید و به روش بنماری آب كنید. آنگاه قالب بیضیشكل، مخصوص شكلات، به اندازه 5× 8 سانتیمتر را چرب كنید و شكلات را در آن بریزید. بعد از یك دقیقه، قالب را برگردانید تا شكلات اضافی داخل قالب خارج شود.
سپس صبر كنید شكلات ببندد و بعد این كار را تكرار كنید تا پوسته شكلات ضخیمتر شود. حالا قالب را در یخچال بگذارید و بعد از 2 ساعت، به آرامی شكلات را از قالب جداكنید.
اكنون شكلات سفید را به روش بنماری آب كنید و میوهها را تا نیمه در شكلات بزنید و روی فویل بگذارید تا شكلات ببندد. اینك شكلات شیری (اضافی) را هم به روش بنماری آب كنید و نیمه دیگر میوهها را در آن بغلتانید و روی فویل بگذارید تا شكلات ببندد.
آنگاه درون ظرفهای شكلات را با خامه فرم گرفته پر كنید و میوهها را روی خامه بچینید.