آشپزباشی
خردههای كیك كرهای، مربای پرتقال، مارمالاد زردآلو، خامه و شكلات سفید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید.
سپس آنها را در شكلات سفید (150 گرم) بغلتانید و روی كاغذ آلومینیمی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا شكلات كاملاً ببندد. اكنون ترافل را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه كیك كرهای
فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه مارگارین و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبك شود و بتدریج تخممرغها را بیفزائید. سپس وانیل، آرد و بیكینگ پودر را همراه با آب لیموترش به مایه اضافه كنید و مایه را با قاشق فلزی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت یك تا یك و نیم ساعت در فر بپزید. آنگاه كیك را از فر خارج كنید و 10 دقیقه در قالب نگهدارید. بعد آن را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.