Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

کوکی کارامل

کوکی کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 -30 عدد

کره 60 گرم

پودر شکر 50گرم

پوست لیمو (رنده کرده)  یک چهارم قاشق چایخوری

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  1 عدد

آرد   120 گرم

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

شکلات آبکرده   به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پوست لیمو، وانیلین و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

حالا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

آن‌گاه کوکی‌ها را به مدت تقریبی12-13  دقیقه در فر  بپزید. 

سپس کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با رویه کاراملی بپوشانید.

حالا کوکی‌ها را یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد نیمی از آنها را در شکلات آبکرده بزنید  و روی کاغذ روغنی بچینید تا شکلات ببندد و آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریطرز تهیه کوکیآموزش پخت انواع کوکیانواع کوکی های خوشمزهکوکی کاراملطرز تهیه کوکی ساده و خوشمزه تعداد بازديد: 1422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است