آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پوست لیمو، وانیلین و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
آنگاه کوکیها را به مدت تقریبی12-13 دقیقه در فر بپزید.
سپس کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با رویه کاراملی بپوشانید.
حالا کوکیها را یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد نیمی از آنها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی بچینید تا شکلات ببندد و آماده مصرف شود.