آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کف و ديوارۀ قالب را به اندازۀ 18×28سانتيمتر با كاغذ روغنی بپوشانيد و روی كاغذ را چرب كنيد.
پنير خامه اي و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود.آن گاه یکی از تخم مرغ ها و وانيل را به آن بيفزائيد و مخلوط کنید.
سپس آرد ، بيكينگ پودر و نمك را در کاسۀ دیگری بریزید و كره،شكر قهوه اي و باقیماندۀ تخم مرغ ها را به آن بيفزائيد و مخلوط کنید تا خمير يكدستی حاصل شود.
حالا خمير به دست آمده را در قالب بریزید و در همه جا بطور یکنواخت صاف کنید و بعد مایۀ پنیری فراهم کرده را رویش بریزید و صاف کنید.
اکنون سس کارامل را روی مایۀ پنیری بریزید و به کمک سيخ چوبي به شکل مرمریدر آوريد.
اینک اسلایس مورد نظر را به مدت تقریبی40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه اسلایس پنیر و کارامل خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیۀ سس کارامل
همۀ مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شکر و کره آب شود و سس یکنواختی به دست آید.
آن گاه سس را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد،آن را مصرف کنید.