Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

شیرینی با طعم نعنا

شیرینی با طعم نعنا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت شكلاتی آسیاب‌كرده 250 گرم

 

كره آب كرده 90 گرم

 

مواد لازم میانی

 

ژلاتین 3 قاشق چایخوری

 

آب سرد یك‌سوم پیمانه

 

تخم مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 2 قاشق سوپخوری

 

اسانس نعنا چند قطره

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

شكر اضافی 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 160 گرم

آشپزباشی

 

بیسكویت و كره را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه این مخلوط را كف قالب چربكرده‌ای به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایه نعنائی را روی بیسكویت بریزید و صاف كنید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید تا شیرینی كاملاً ببندد.

حالا آن را به اندازه دلخواه ببرید و رویش را با شكلات تزئین كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مایه میانی: ژلاتین را روی آب سرد بپاشید. بعد روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود. آن‌گاه زرده‌های تخم مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. حالا ژلاتین حل‌كرده را به آن بیفزائید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و هم‌زدن را ادامه دهید تا خامی زرده‌های تخم مرغ از بین برود.

اكنون آن را از روی حرارت بردارید و اسانس نعنا و شیر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا این مایه را در یخچال قرار دهید تا  نیم‌بند شود. سپس سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به‌تدریج شكر اضافی را به آن بیفزائید. اینك سفیده‌های همزده را همراه با خامه به مایه قبلی اضافه كنید.

یادآوری: می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراكی، به مایه نعنائی بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینیمواد لازم شیرینیآشپزباشیآموزش شیزینی پزیشیرینی با طعم نعناشیرینی با نعناآموزش شیرینی نعنایی تعداد بازديد: 2138 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است