آشپزباشی
بیسكویت و كره را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه این مخلوط را كف قالب چربكردهای به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایه نعنائی را روی بیسكویت بریزید و صاف كنید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید تا شیرینی كاملاً ببندد.
حالا آن را به اندازه دلخواه ببرید و رویش را با شكلات تزئین كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مایه میانی: ژلاتین را روی آب سرد بپاشید. بعد روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود. آنگاه زردههای تخم مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. حالا ژلاتین حلكرده را به آن بیفزائید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و همزدن را ادامه دهید تا خامی زردههای تخم مرغ از بین برود.
اكنون آن را از روی حرارت بردارید و اسانس نعنا و شیر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا این مایه را در یخچال قرار دهید تا نیمبند شود. سپس سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بهتدریج شكر اضافی را به آن بیفزائید. اینك سفیدههای همزده را همراه با خامه به مایه قبلی اضافه كنید.
یادآوری: میتوانید چند قطره رنگ سبز خوراكی، به مایه نعنائی بیفزائید.