آشپزباشی- مریم امیری
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید تا رنگ مایه، روشن شود. سپس آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو و پودر فندق را به مایه اضافه كنید و با لیسك هم بزنید تا خمیر یكدست شود. سپس هر بار از خمیر گلولههائی به اندازهی یك دوم قاشق چایخوری بردارید، به شكل توپ درآورید و در فندق بغلتانید.
حالا آنها را در سینی چربكرده، با كمی فاصله از یكدیگر بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون توپهای فندقی را، در ظرف مناسبی بچینید.