Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

توپ‌های فندقی

توپ‌های فندقی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 130 گرم

 

پودر شكر  70 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد  130 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  یك قاشق سوپخوری

 

فندق آسیاب‌كرده 50 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و هم‌زدن را ادامه دهید تا رنگ مایه، روشن شود. سپس آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و پودر فندق را به مایه اضافه كنید و با لیسك هم بزنید تا خمیر یكدست شود. سپس هر بار از خمیر گلوله‌هائی به اندازه‌ی یك دوم قاشق چایخوری بردارید، به شكل توپ درآورید و در فندق بغلتانید.

حالا آن‌ها را در سینی چربكرده، با كمی فاصله از یكدیگر بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون توپ‌های فندقی را، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیمریم امیریتوپ‌های فندقیتوپ ها با فندقآموزش توپ‌های فندقیمواد لازم توپ‌های فندقیروش تهیه توپ‌های فندقی تعداد بازديد: 1697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است