Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 12:22

کاپ کیک لیمو و نارگیل

کاپ کیک لیمو و نارگیل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۱۲ عدد

آرد ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل ۷۰ گرم

کره نرم شده ۱۰۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ ۳ عدد

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

آب‌لیموی تازه یک قاشق چایخوری

پوست لیمو (رنده کرده) ۱ قاشق سوپخوری

شیر نارگیل ۱۲۵ میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنی و قالب 12‌تایی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن و سبک شود و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا وانیل، آب‌لیمو و پوست لیمو را افزوده و دو دقیقه با همزن برقی بزنید.

اکنون سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و فرم بگیرند.

اینک مخلوط مواد خشک و شیر نارگیل را به طور یک در میان،‌ به مخلوط کره و شکر افزوده و مخلوط نمائید تا مایه یکدستی حاصل شود.

آنگاه سفیده‌های فرم گرفته را در سه نوبت به مایه کاپ‌کیک افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.

حالا دو سوم از حجم قالب‌ها را از این مایه پر کنید و کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ‌کیک‌ها خنک شدند، رویشان قدری خامه بمالید و در پودر نارگیل بغلتانید.

برچسب ها: کاپ کیکشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینکاپ کیک لیمو و نارگیلکاپ کیک لیموکاپ کیک نارگیلدستور تهیه کاپ کیک تعداد بازديد: 901 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاپ‌کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است