Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

بیسكویت كرم دار بادام زمینی

بیسكویت كرم دار بادام زمینی

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

بیكینگ سودا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 180 گرم

 

شكر 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 90 گرم

 

كره‌ی بادام‌زمینی 180 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم كرم میانی

 

كره‌ی نرم 90 گرم

 

پودر شكر 120 گرم

 

كره‌ی بادام‌زمینی 180 گرم

 

خامه‌ی پرچرب 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آرد، بیكینگ‌سودا و نمك را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.

آن‌گاه كره، شكر، شكر قهوه‌ای و كره‌ی بادام‌زمینی را، در كاسه‌ی مناسبی و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حال مواد خشك را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.

خمیر را در كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه‌دارید.

آن‌گاه خمیر را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و به اندازه‌ی 2/5× 7/5 سانتیمتر ببرید.

روی خمیرها چنگال بكشید و با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید.

سینی را به مدت 15 دقیقه، در یخچال نگه‌دارید و بعد به مدت تقریبی 30 دقیقه، یا تا زمانیكه بیسكویت‌ها طلائی رنگ شوند، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری كرم بمالید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی كرم میانی

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. این كرم به مدت 3 روز در یخچال، قابل نگه‌داری می‌باشد.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتآموزش قنادیآموزش بیسکوییتدستور بیسکویتبیسكویت كرم داربیسکوییت بادام زمینیکرم میانی بیسکوییت تعداد بازديد: 1631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟