آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، بیكینگسودا و نمك را در كاسهای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.
آنگاه كره، شكر، شكر قهوهای و كرهی بادامزمینی را، در كاسهی مناسبی و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حال مواد خشك را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.
خمیر را در كیسهی نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگهدارید.
آنگاه خمیر را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و به اندازهی 2/5× 7/5 سانتیمتر ببرید.
روی خمیرها چنگال بكشید و با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید.
سینی را به مدت 15 دقیقه، در یخچال نگهدارید و بعد به مدت تقریبی 30 دقیقه، یا تا زمانیكه بیسكویتها طلائی رنگ شوند، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
همینكه بیسكویتها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری كرم بمالید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی كرم میانی
همهی مواد را با هم مخلوط كنید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. این كرم به مدت 3 روز در یخچال، قابل نگهداری میباشد.